Kycklinglasagne
Portioner
6port
Portioner
6port
Ingredienser
Instruktioner
  1. Sätt ugnen på 225°. Låt ev keson rinna av i en sil. Dela kycklingen i mindre bitar.
  2. Skala och hacka purjolök och vitlök. Fräs mjukt i en panna med smör eller olja. Tillsätt spenaten, keso och buljong. Smaka av med salt och peppar.
  3. Leta fram en smord ugnssäker form på ca 20×30 cm i storlek. Börja med ett lager lasagneplattor, 1/2 kycklingen, 1/3 av fetaosten och 1/3 spenatsås. Fortsätt med ett lager lasagneplattor, 1/2 kyckling, 1/3 av fetaosten och 1/3 spenatsås. Avsluta med ett lager lasagneplattor den sista 1/3 spenatsås och toppa härligheten med den rivna osten och den sista 1/3 fetaost
  4. Grädda mitt i ugnen i 20-30 minuter.