Laxlasagne

molvigFisk, Vegetariskt

Skriv ut recept
Laxlasagne
Uteslut laxen för att göra den vego
Maträtt Fisk
Portioner
portioner
Ingredienser
Maträtt Fisk
Portioner
portioner
Ingredienser
Instruktioner
  1. Sätt på ugnen på 200 grader
  2. Färsk hackad rödlök och skivade champinjoner mjuka i olja
  3. Blanda i strimlade bitar soltorkad tomat, spenat och pastasåsen. Koka upp. Skiva laxen i cm-tjocka skivor.
  4. Rör ner creme fraiche och parmesan. Om du använder kesella så får det inte koka upp igen utan rör i den med stekpannan av från plattan. Krydda med salt och peppar och eventuella andra kryddor som du tycker saknas.
  5. Börja med ett lager lasagneplattor (Om du kör Rana så är det 6 st plattor och perfekt med två i varje lager) varva sen med sås och hälften av laxen. Nästa lager lasagneplattor och resten av laxen. Nästa lager lasagneplattor och strö över en vettig mängd riven ost.
  6. In i mitten av ugnen i sisådär 30-ish min. Känn med en sticka så plattorna är färdiga. För bästa resultat låt den stå och vila en stund innan du serverar med en fräsch sallad.