Portioner |
port
|
Ingredienser
- 1 paket risnudlar
- 4 bitar laxfilé
- 250 g broccoli
- 2 st morot
- 250 g sockerärtor
- 250 g sparris
- 1 burk minimajs
- 250 g tomat körsbärstomat
- 1 burk kokosmjölk
- 1 tsk röd currypasta
- salt
- svartpeppar
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Tillaga risnudlarna enligt anvisningarna på förpackningen. Skär upp grönsakerna. När risnudlarna är klara skölj under kallt vatten.
- Stek morötter, broccoli och minimajs. Stek inte på för hög värme. Grönsakerna ska bara bli mjuka och inte få massa färg.
- Häll på kokosmjölken över grönsakerna. Lägg i laxen som du skurit i centermetertjocka bitar. I med en tsk currypasta, salt och peppar. Smaka av!
- Efter bara ett par minuter, typ 2-3 min, är laxen klar. Lägg nu i sparris och de kokta risnudlarna. När allt är varmt och precis innan servering lägg i tomat och sockerärtor.