Portioner |
port
|
Ingredienser
- 2 st tortillabröd
- 150g g kyckling grillad
- tomater
- riven ost
- tacosås
- bladspenat
- salladsblad
- rödlök
- salladsost eller fetaost
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Lägg upp tortillabröden och bred ut en blandning av tacosås över halva bröden (tänk på att du ska vika brödet dubbelt) toppa med lite riven ost.
- Skiva kycklingen i mindre bitar och lägg på. Fortsätt sedan med tomater, rödlök, spenat och sist ännu lite riven ost så att det klistrar ihop bra när det smälter.
- Vik ihop dina quesadillas och lägg dom "rygg mot rygg" i en torr stekpanna av typen "non-stick"/teflon. Stek på lagom värme så de får färg och blir varma. Vänd på dom efter halva tiden.
- Servera med en enkel och god sallad på blandsallad, tomat, rödlök och fetaost.