
Portioner |
port
|
Ingredienser
- 800 g kycklinglårfilé
Grönsaksquinoa
- 2 dl quinoa valfri färg
- 1 msk grönsaksbuljong 1 msk = 1 tärning
- 0,5 st paprika röd
- 0,5 st paprika gul
- mynta
- persilja
- citronsaft
- salt
- svartpeppar
Yoghurtsås
Ingredienser
Grönsaksquinoa
Yoghurtsås
|
![]() |
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader. Lägg kycklinglårfilén i en ugnssäker form. Blanda ihop ingredienserna till marinaden och pensla på kycklingen. Låt stå en stund.
- Koka quinoan enligt anvisningen på paketet med grönsaksbuljong.
- Sätt in kycklingen i ugnen och en timer på 20 minuter.
- Låt quinoan svalna och bland med ingredienserna i listan "Grönsaksquinoa"
- Blanda ingredienserna till såsen efter smak och tycke.
- Servera när allt är färdigt 🙂