Palak paneer med halloumi

molvigGlutenfritt, Vegetariskt

Skriv ut recept
Palak paneer med halloumi
Portioner
Ingredienser
Portioner
Ingredienser
Instruktioner
  1. Koka ris enligt förpackningen.
  2. Skala all lök, klyfta schalottenlöken och tomaterna. Skiva vitlöken. Skala och riv ingefäran.
  3. Hetta upp hälften av olivoljan i en stekgryta eller kastrull. Fräs lök, vitlök, ingefära, tomatpuré och garam masala 3-4 minuter.
  4. Tillsätt tomater, krossade tomater, (matlagningsvin), matlagningsgrädde och buljongtärning. Låt sjuda 6-7 minuter.
  5. Vänd ner spenaten.
  6. Tärna halloumin och stek den gyllene i resten av oljan i en stekpanna.
  7. Blanda ner osten i grytan och smaka av med salt. Servera med riset.