Portioner |
port
|
Ingredienser
- 3 st sötpotatis
- 800 g kycklinglårfilé
- 150 g salladsost eller fetaost
- sambal oelek
- olivolja
- timjan
- salt
- svartpeppar
- vitlöksklyfta
- pumpakärnor
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Skala och skär potatisen i lagom stora bitar och lägg på en plåt. Krydda med olja, salt, peppar och timjan.
- Lägg kycklinglårfilén i en form och marinera med en blandning av olja, sambal oelek, vitlök , salt, peppar och eventuella valfria kryddor.
- Sätt in potatisen över kycklingen och byt plats efter typ halva tiden och lägg då på pumpafröna över potatisen. Totalt hade jag inne allt i 25 minuter.
- När allt är klart blanda potatis och pumpafröna med smulad fetaost och servera med kycklingen och eventuellt en god fräsch sallad.