Portioner |
portioner
|
Ingredienser
- 0,5 st vitkålshuvud
- 1 st purjolök
- 1 kg kycklingfiléer/quorn
- 3 msk tomatpuré
- 2 tsk paprikapulver
- 2 dl matlagningsgrädde valfri
- riven ost
- olja att steka i
- salt
- svartpeppar
Ingredienser
|
|
Instruktioner
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Strimla vitkålen och purjolöken fint. Stek löken och vitkålen i rikligt med smör/olja i en stor stekpanna/wokpanna.
- Stek på medelvärme cirka 10 minuter. Lägg vitkålen i en stor ugnssäker form.
- Skär kycklingen/quorn i bitar och stek. Tillsätt tomatpuré, kryddor och grädde. Smaka av med salt och peppar.
- Häll över vitkålen i ugnsformen och rör om så allt blandas. Strö över riven ost och gratinera i ugnen ca 20 minuter.